Presuda za pokušaj „državnog udara“ u Crnoj Gori: Optuženi proglašeni krivima

Ostavite komentar


  1. „Državni udar“ insceniran je isto kao i Račak , a iza svega stoji CIA banda.

    1. A zašto je Milo nosio godinu dana onu kragnu oko vrata? Kako je poginuo ministar inostranih poslova Crne Gore? Šta trebao je da čeka da prođe kao Zoran Đinđić? Na prva tri pokušaja atentata na Đinćića niko nije reagovao pa su u četvrtom pokušaju ubili…. Pored CIJe postoje i druge brojne svtske sile…pustite se vi tih praznih priča za sve kriva CIJa.

    2. Uporediti dogadjanja u Crnoj Gori, sa Rackom je pravo licemerje. U Racku je bilo masovno ubijanje staraca, dece i drugih neduznih civila. Nije bio nikakav scenari, samo vruce glave opterecene nacionalizmom i sovenizmom misle tako. Cojstvo je priznati zlocin, i traziti oprost.!

  2. Baš me zanima kako je optužena Branka Milić pobegla u Ambasadu Srbije, 23.11.2019???!!!???

  3. Strašno. Milo učvršćuje svoju moć apsolutnom i neupitnom kontrolom svih crnogorskih institucija. Samo da Vučić ne nastavi da se ugleda na komšiju i počne da izmišlja državne udare i pokušaje atentata (što je i radio), i počne da hapsi opoziciju i osuđuje ih na lude kazne po besmislenim osnovama.
    Iskreno mi je žao Crnogoraca, nadam se da će izgurati sa protestima, kao i mi u Srbiji. Doći će uskoro neko bolje sutra bez ove dvojice.

  4. Ta prica pred izbore o navodnom terorizmu i atentatu na Djukanovica je bila sporedna vest sa kojom su i u CG poceli mediji da se sprdaju, dok na nasu TV u udarnom terminu nije izasao prvorodjeni i drhtavo-placnim glasom saopstio kako on ima neke informacije i kako je tu izgleda nesto bilo. Od tog trenutka rezim u Podgorici dobija vetar u jedra i punom snagom gura tu smesnu pricu koja nema veze sa realnoscu. Ja se ne secam da je igde u svetu predsednik neke drzave bez ikakvih dokaza i bilo kakve potrebe optuzio svoje gradjane za terorizam u nekoj drugoj drzavi. Za Mila je to bila dobro nabacena lopta kojom je poentirao, a koliko je kostalo „hvala“ to samo oni znaju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.