Podaci iz policije cure preko BIA i SNS do osumnjičenih

Upravni sud i Žalbena komisija Vlade poništili rešenje MUP-a o prevremenom penzionisanju Nebojše Blagotića

Ostavite komentar


  1. Muka mi je od ovog članka. Kad ovaj čovek, profesionalac, radeći svoj posao za ovaj vic od države, ovako prođe, šta običan smrtnik u ovoj kaljugi da očekuje. Sve se ponavlja kao pred 2. sv.rat, kad je višepartijsko društvo i stranačke borbe uništilo strukturu države. Nismo mi izmislili korupciju ali Obrenovićka Srbija živi kroz ove na vlasti. Nisam pristalica EU, ali nama je potreban strani tutor.

  2. ime i prezime svako ima… muka nam je od tih prica a niko ime nece da javno kaze
    dokle vise cutite i trpite

  3. I dalje se ne odustaje od kampanje protiv SNS-a, pa sada ih napadate preko MUP-a i BIA-e. Mislim da stvarno nije u redu da to više radite, vreme je da pustite ljude da rade svoj posao.

  4. Sigurno u sistematizaciji radnih mesta na Vasoj poziciji pise da "nije pozeljno imati postenjacinu na ovoj poziciji". Puno primera ljudi koji su casno obavljali posao u policiji, a sada su zapisnicari, pozornici…jednostavno ne slazem vam se opis za ovdasnju kliku

  5. лично познајем Нешу који је својевремено био на задатку у Чачку и морам да кажем да је један од ретких непоткупљивих полицајаца и велики професионалац. Недај се брате, знам да ћеш победити на крају због своје упорности и правдољубивости. Теби и твојој породици желим свако добро и
    нека вам је Господ у помоћи.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.