Podkast je radio 21. veka

Internet fenomen koji osvaja narazličitiju publiku širom sveta

Ostavite komentar


  1. Podkast je kao twitter ili farma – svaka budala moze da kaze bilo šta. Ne mogu da dobiju emisiju u klasičnom mediju pa ajmo na net, buvljak gde svačega ima. I najbitnije – kako da se sluša u kolima? jer je to klasicnom radiju neprevazidjena prednost, pored toliko automobila i špiceva.

    I da, ovaj podcast.rs – plaća li autorska i srodna prava?

    1. Tacno, ali vi mozete da skinete podcast samo iz NY Timesa, NPR, Open Culture, Guardiana (Long Read na primer) ili sta vam vec odgovara. Vrlo sam probirljiv slusalac. Ovde, u USA, iz bivse domovine skidao sam radio emisije Stepenika (Beograd 2) dok je voditelj bila Marijana Radulovic, Tajanstveni Voz i (jos uvek) Neonsku Dugu Zikice Simica. Prebacim ih na telefon ili mp3 player, prikljucim na „radio“ u kolima i slusam dok se vracam s posla.

    2. Slabo Vi pratite, desavanja na radio medijima u Srbiji , sem u kolima i u spicevima , saobracajnim zagusenjima…!! Koristite alternativne radio-stanice , kao i alternativne pravce u spicvima…

Ostavite komentar


Društvo

U Aleji zaslužnih građana ostalo svega 19 grobnih mesta, proširenje neizvesno 10

U Aleji zaslužnih građana ostalo svega 19 grobnih mesta, proširenje neizvesno

U Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu ostalo je svega 19 grobnih mesta, izjavio je u utorak Aleksandar Šapić, predednik Privremenog organa grada Beograd na konferenciji za novinare i dodao da smatra da treba razmišljati o nalaženju lokacije za izgradnju nove. Međutim, kada će i gde zaslužni građani ubuduće biti sahranjivani, kada se popune postojeća mesta, još se ne zna.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.