Podneta krivična prijava protiv guvernerke Tabaković

Ostavite komentar


  1. Ma to je ništa u odnosu na to u kakvom je kriminalu bila vezano za gašenje mnogih domaćih banaka Privredne banke, Univerzal banke, sanaciju Srpske banke, itd…

  2. Kako su svi opozicioni mediji horski počeli da šire vest da je podneta krivična prijava protiv Jorgovanke Tabaković.

  3. Ona je, takodje, dozvolila i da Vucic van ustava i zakona raspolaze sredstvima penzionera iz PIO, jer mu je omogucila, da do danas vise stotina miliona evra, koji su vlasnistvo penzionera, trosi po njegovom nahodjenju i van ikakve kontrole. Uzimajuci onim penzionerima koji kao primaju mnogo, i "stiteci" kao one koji primaju malo, ona kao i u slucaju Advokatske komore Beograd, pomaze Vucicu da podstakne zavadu u svakoj drustvenoj strukturi, radi prikrivanja otimacine i sramotnih ucinaja svoje vlasti.

  4. U previranjima i medjusobnim sukobima advokata počeli su da se povlače prljavi potezi, poput ovog sa podnošenjem prijave protiv guvernerke NBS. Ova prijava nema stvarnu težinu, nego je njen motiv isključivo političke prirode.

  5. Nismo mi tu da sudimo, ali ja licno ne sumnjam u guvernerku Tabakovic, jer znam da zena nikada ne bi uradila nesto protivzakonito.

  6. Guvernerka Tabakovic je i danas na platnom spisku Telekoma. Toliko o njenom postenju.

  7. Jovane- ne brini, ovu ne vaznu vest o protuzakonitom delovanju guvernerke nece objaviti pozicioni mediji.
    Dejane- traziti pravdu je nesto najcistije a sakrivati je,to su prljava posla.
    Ivana- ti nisi tu da sudis a vec presudila.

  8. Jeste, za Jorgovanku Tabakovic se vezuju odredjena zameseteljstva oko gasenja domacih banaka. Slucaj Privredne banke je tu indikativan jer je ona najvise pomogla onome koji je prevario rukovodstvo banke a to je Miroslav Bogicevic. Ne zaboravite da je zbog njega Jorgovanka prekrsila zakon kada mu je protivno stavu svojih sluzbi dozvolila da povuce veliki inokredit iz Holandije. Prljav igrac je Jorgovanka. I nas najlosiji guverner.

  9. Krivicna prijava je na mestu.Ne znam sto tuzilastvo vec nije reagovalo jer ona sedi na celu najmocnije institucije u drzavi i po takvom pitanju tuzilastvo mora brzo da reaguje nema sta da se ceka.Samo sto je ovo Srbija pa ce vec neko da zataska sve a ovi pisaci sns stranke sada da govore kako prevare i zloupotrebe polozaja nema.U svim drugim slucajevima po njima ima zloupotrebe ali kada su njihovi u pitanju onda nema.Pa ajde budite sada "pošteni" pošto niste nikada,pa kazite neka se sve ispita i neka ide u zatvor kada je vec zloupotrebila polozaj i ostetila komoru za tolike novce.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.