Podneta ustavna žalba zbog zrenjaninske vode

Ostavite komentar


  1. Ovo je stvarno za zalbu Vodovodu i kanalizaciji. Ili majci prirodi sa obzirom da sa arsenom u vodi muku muce citave regije planete. U Banatu je, zbog porasta stanovnistva, previse crpljena podzemna voda i time dodatno povecan sadrzaj arsena. A postrojenja za dnevno preciscavanje su veima skupa, plus pokupe iz vode i korisne materije. Sto se tice ustavom zagarantovanih prava, jedno od osnovnih je pravo na rad, pa su ga sadasnji opozicionari uskratili mnogim gradjanima zatvaranjem fabrika dok su bili na vlasti. A bilo bi lepo da se sete takvih prava i kad nisu u opoziciji. Hvala na objavi.

  2. Strasno. Sta sve pijemo i mi i nasa deca. Zivim u Bgd iz razloga sto smatram da cesmovaca nije dobra, kao ni kupovna voda iz plasticnih flasa, kupila sam aparat sa filterima pro100, koji preciscava vodu od pesticida, virusa, kamenca… barem znam da mi dete pije cistu vodu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.