„Podrži život“: Nismo se kockali sa prikupljenim sredstvima

Ostavite komentar


  1. Trifunoviću čuvaj se države sa ovakvim „pravnicima“! Kad „pravnici“ kolo vode u Srbiji već 30 g tako to izgleda! Takvi „pravnici“ su 13 g krivim proglašavali nekadašnjeg direktora hitne pomoći u Nišu (izbacili ga s posla….)…Danas smo saznali da je dr Josifovski na visokom sudu u Bg 2018 ipak rehabilitovan. On je kao UZBUNJIVAČ 2005 g obelodanio da u hitnoj pomoći u Nišu doktori imaju dil sa privatnim pogrebnicima (da za umlog pacijenta dobiju 300 evra) pa „nisu žurili…“ da reanimiraju pacijente na poziv i tsl… Pa jel smo pre 10 g imali da je na Pravnom u Kragujevcu (Beogradu) optuženo 74 profesora da su prodavali ispite (suđene nije odmaklo od početka!), znači predaješ krivično pravo i prodaješ ispit. A danas sam saznala da je dekan Pravnog u Novom Sadu postao profesor krivičnog prava koji je pravosnažno osuđen za govor mržnje tvrdio je da je „porast nasilja u porodicama u Srbiji izazvala LGBT populacija“, a tvrdio je da decu ne treba vakcinisati od boginja jer je to zavera farmaceutskog lobija…. kakvi pravnici takva i država!

  2. Sergej ne sme da objavi koliko su plate u fondaciji, jasno je svima da nesto petlja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.