Pohvala direktora ZC u Vranju za vozača Hitne pomoći Hristijana Spasića koji je vratio vlasniku novčanik sa 3.500 evra 1Poštenom vozaču Hitne pomoći pohvala od direktora. Foto:ZC Vranje

Vozač Hitne pomoći iz Vranja pronašao je novčanik sa 3.500 evra koji su bili namenjene za lečenje devojčice albanske nacionalnosti i vratio ga njenom ocu. Dobio javnu pohvalu od direktora Zdravstvenog centra u Vranju.

„Svako bi to uradio na mom mestu“, bio je skroman mladić koji radi kao vozač u službi Hitne pomoći ZC Vranje, nakon što je dobio javnu pohvalu od direktora ove zdravstvene ustanove dr Saša Đorđević.

-U pitanju je mlad čovek i takvi ljudi su potrebni našoj regionalnoj zdravstvenoj ustanovi i za njih će uvek biti mesta u oovoj ustanovi – rekao je dr Đorđević na skromnoj svečanosti u upravi ZC vranje gde je uručena zahvalnica humanom vozaču Hitne pomoći.

Hristijan Stošić, je ocu devojčice albanske nacionalnosti vratio novčanik u kome je bilo 3.500 evra namenjenih za njeno lečenje i odbio bilo kakvu nagradu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari