Pojava kolere u Smederevu

Prelistavamo Mali Žurnal- 27. septembar 2021.

Ostavite komentar


  1. Poštovano uredništvo sajta, molim vas da ubacite u naslov ovih prelistavanja iz prošlosti neku naznaku da se o njima radi pre naslova teksta (npr. baš Prelistavanje prošlosti ili šta god). Ovako se naslov npr. „Kolera u Smederevu“ pojavljuje među aktuelnima vestima na naslovnoj strani (naslovna slika koja bi pojasnila o čemu se radi se ne vidi), pa čovek pomisli da se desila neka katastrofa tamo, i tek kad klikne vidi da je katastrofa bila pre sto deset godina, a ne juče. U mom slučaju, taj me clickbait toliko iznervira da me na kraju i ne zanima šta je bilo pre sto godina.

  2. Ovako plasirana vest, odnosno naslov iste, je u rangu najgorih tabloida (i njihovih urednika) i bruka za profesionalce koji zele ostati „koliko – toliko“ cisti u ovom opstem mulju. Koje novinarsto zelite da zastupate? Senzacionalisticko, za narod koji smatrate ovcama, ili zeliti lestvicu podici na visi nivo i biti edukatori istog naroda i pomoci mu da nadje sebe u ovom sumanutom vremenu? Odlucite se. Nije tesko.

  3. smederevo je prelep grad ali u poslrdnjih par godina poprimila je negativnost ,medjuljudsko nezainteresovanje,druzeljublje ako koristi nema…mislim da je vreme da jerina pusti tu tajnu i uruci papir pravoj osobi da dovede situaciju da ljudi misle lepse vide dalje ….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.