Ocu i dvojici sinova preti i doživotni zatvor zbog ubistva Đokića

Uhapšeno ukupno pet osoba zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu porodice iz Aleksinca

Ostavite komentar


  1. Treba da se donese zakon da dželata i njegova dva maloletna psa-koljača osude na likvidaciju. I onda se kaže kako kod predsednika Kima u Severnoj Koreji imaju drakonske zakone. Šta će ovakve ubice među nama, čak i da ih hranimo makar i pomijama 2,3 ili 4 decenije. Bravo za Kima i severnokorejsku demokratiju!

  2. Preti dželatu doživotna, a kaže ima 59 godina i šećeraš, treba njega na mengele i čengele po knjiškim metodama mađarske grofice Eržebet Batori. Nisu Turci kolac nabijali da bi nabijali. Ovima samo kolac nataći i na Terazije pustiti da skapaju.

  3. Nemojmo prejudicirati! Ostavimo da to sud uradi, pa onda diskutujmo!
    Predlog iz Banata!

  4. U našim selima postoji jedna, ajd da je tako nazovem, životna filozofija, da mora sve tvoje da bude bolje od komšijinog.
    Kuća sprat više, bolji auto, više para.
    Jer ako nisi „bolji“ od drugih, nisi uspeo u životu.
    Takvi ljudi ceo život provedu u grču i jurnjavi za parama. To im je pitanje života i smrti. U ovom slučaju, na žalost, preovladalo je ovo drugo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.