Pokret 1 od 5 miliona: Medicinari iz Doma zdravlja Novi Sad nemaju zaštitnu opremu

Ostavite komentar


  1. Kada već toliko vode brigu što mogu da razumem da medinciski radnici u Novom Sadu nemaju medicinsku opremu. Ali gospodo kako to da kada v već brinete pokažete ličnim primerom da nabavite, lako je kritikovati, pokažite delom tu brigu.

    1. Lazu da je vlada raspustena ona radi u najvece.Ovo varedno stanje se koristi da Azilante nasu bracu udomi u Srbiju ZATO STO ITALIJA GRCKA SPANIJA NEMACKA KORISTI LAZNU KORONU DA OCISTI SVOJU ZEMLJU jure nasu bracu Nesvrstane a mi ih na miru rasporedjujemo..policiski cas i ova sloboda medija

  2. Ovo može da kaže samo neko ko je nedobronameran i u ovom vremenu pogan! Džabe im.kampanja, dom zdravlja radi punom parom i pomaže u ovim teškim danima.

    1. To care to.Kazi mu SNS Radisa on ce tebi Lazu da je vlada raspustena ona radi u najvece.Ovo varedno stanje se koristi da Azilante nasu bracu udomi u Srbiju ZATO STO ITALIJA GRCKA SPANIJA NEMACKA KORISTI LAZNU KORONU DA OCISTI SVOJU ZEMLJU jure nasu bracu Nesvrstane a mi ih na miru rasporedjujemo..policiski cas i ova sloboda medija

    1. Kazi mu SNS Radisa on ce tebi Lazu da je vlada raspustena ona radi u najvece.Ovo varedno stanje se koristi da Azilante nasu bracu udomi u Srbiju ZATO STO ITALIJA GRCKA SPANIJA NEMACKA KORISTI LAZNU KORONU DA OCISTI SVOJU ZEMLJU jure nasu bracu Nesvrstane a mi ih na miru rasporedjujemo..policiski cas i ova sloboda medija

    2. Kazi im care odgovori mu da nasa vlada radi samo seca i parlament i Pink i nije tacno da se ne radi..Dok drugi koriste laznu Koronu da najure Azilante gde ih ima najvise Grcka Spanija Nemacka Italija mi imamo podrsku za policiski cas i ovoliku slobodu medija da Azilante na miru udomimo.

  3. Pokret „1 od 5 miliona“ trenutno nema nijednu drugu brigu osim te da napada vlast dok se oni bore da sacuvaju zivote nasih gradjana. Ne treba da nas cudi da iznose ovakve lazi u javnost nismo ni ocekivali da ce na primer da pomognu narodu.

  4. SNS botovi, ima vas 700.000 članova, pokažite se! Onomad je vaš „veliki“ vođa kukao kako nema dovoljno volontera da pakuju robu u pakete za ugrožene penzionere u Beogradu, pa su zaposleni u JK GSP dobili radnu obavezu da pakuju robu, jer JK GSP Beograd ne radi. I tu ste zatajili, a ima vas 700.000 bar se tako hvali vaš „veliki“ vođa. Umesto da se pokažete na delu, vi botujete li botujete i tako danima, nedeljama, mesecima, godinama!

    1. Kazi im care odgovori mu da nasa vlada radi samo seca i parlament i Pink i nije tacno da se ne radi..Dok drugi koriste laznu Koronu da najure Azilante gde ih ima najvise Grcka Spanija Nemacka Italija mi imamo podrsku za policiski cas i ovoliku slobodu medija da Azilante na miru udomimo.

  5. Nije istina,maske su deljene pre 10 dana kao i sva zastitna oprema:rukavice,dezifekcioni rastvori,tecni sapuni….nabavljeni su i skafanderi,viziri,zastitne naocare za respiratorne centre Bistrica i Zmaj Ognjena Vika….Kante za dezinfekciju objekta iznutra i napolje…..Kao zaposleni aktivno ucestvujem u snadbevanju osoblja…Najbolje da dođete u objekte koji dezuraju 24h prvi u Srbiji inlicno se uverite u pravu istinu(činjenicno stanje)a ne u obmane i lazi koje nam danas stvarno nisu potrebne Ostanite kod kuce….molimo Vas radnik PPZ

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.