Pokret mladih „Za Niš bez straha“ pozvao na protest 11. januara

Ostavite komentar


  1. ne radi i ne živi u Srbiji, moraću da ga zamenim. Biću svaki dan uz vas ako ne šlepate one koji su pisali zakone koji su nam oteli NTV, Jugoistok, pravo na neposredan izbor gradonačelnika. Muka mi je od beogradskih postavljenika u gradskoj upravi, gradskim preduzećima i javnom sektoru. Ni jedan, bez obzira na člansku kartu, ništa dobro sugrađanima doneo nije. Aerodrom je naš, a Zorana mora da prođe unakrsnu kontrolu imovine i prihoda, kao i gradonačelnik, većnici, svi predsedniče opština, načelnici, direktori javnih preduzeća i njihovi saradnici, kako i direktori i njihovi saradnici u javnom sektoru. Za haos u Nišu nisu odgovorni marsovci, nego poreski inspokteri koji nikoga od pobrojanih kontrolisati nisu i tužilaštvo koje ne radi svoj posao profesionalno.

  2. Hajde deco krenite i u drugim gradovima,mi opljačkani penzioneri smo uz vas ,neka se razbukti plamen slobode i borbr protiv fašizacije društva.Samo glavni zahtev mora biti,promena izbornog sistema sa proporcionalnog na većinski.Da biramo ljude a ne stranke koje nam posle podmeću njihov poslušnički šljam.

    1. Kako vas nije sramota umesto da izacete na ulicu vi dajete moralnu podrsku iz toplog stana Plasite se za zivot Gospodo setao sam devedesetih i naravno i 5okrobra a evo i sada sam u BG i idem u subotu a do Bg imam 65kilometra Ja sam i devedesetih seto protiv ove sadasnje vlasti Nadam se da sam uspeo da vam probudim energiju u vama Mitrasin54

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.