POKS protiv zatvaranja škola zbog korone, samo u slučaju „ekstremne situacije”

Ostavite komentar


  1. Ne razumem na osnovu čega je POKS kvalifikovan da donosi ovakve procene. Prema samom nazivu stranke može se zaključiti da ne poseduju čak ni osnovni nivo inteligencije.

    1. Ja ne razumem na osnovu čega se ti smatraš prozvanim da komentarišeš ovde osim ako nisi nekakva botina sendvićarska. Objava je skroz na mestu i nije usmerena protiv nikoga osim protiv najave kriznog štaba o mogućem zatvaranju škola. Ne vidim tvoju potrebu za ovakvim glupim glupim komentarom!

  2. Taj Žika Gojković lupeta gluposti. Zabole me za kafiće i restorane i dal će neko u njima da se zarazi ali samo budalu mogu da ne interesuju deca i njihovo zdravlje. Nijedan normalan i odgovoran roditelj neće pustiti dete u školu ako korona opet pocne da besni a drzava treba da uvede drakonske kazne za stoku koja ne nosi maske a takvih su puni i nocni klubovi i kafici i trzni centri.

    1. Тај Жика је испунио свој политички ангажман јер коментаришете његове будалаштине!!!

  3. Prestanite da budete protiv zatvaranja Škola!škole treba da se pod hitno zatvore, jer su to najveća zarišta u kojima se i ne zna koliko je stvarno zaraženih, šta treba da se djacі гazbole i prenesu na svoje porodice i da se desi italijanski scenario, ni u škole se ne postuju mere kao sto se čini, brojke zarazenih nisu realne kao ni brojke umrlih ima ih mnogo vise, ŠKOLE SE TREBAJU POD HITNO ZATVORITI!! Takode, maske se bas slabo nose i skoro niko ne dezinfikuje ruke, to su samo lazi ministarstva prosvete da se mere u skolama poštuju!!

    1. slazem se u potpunosti, u mojoj skoli niko ne nosi maske samo par nas i niko ne pere ruke niti se drzi distanca. em prebrzo idu sa gradivom

    2. Istina. Ko ce ga znati koliko smo se puta zarazili i da li smo zarazeni. Deca u skola a se ljube i grle retko nose maske, sem na casovima. Distanca dva metra moram da priznam ne postoji ni kod nastavnika. Ako se sad nesto ne preduzme odgovarajuće mere(zatvaranje skola) svi ce se ne ovog ali sledeceg vec meseca svi ce se u skolama pozarazavati. Ali ne samo deca vec i roditelji i eto i nama i talijanski scenario uskoro. I ako ja smatram da deca nista nauciti nece preko onlajn nastave ali zdravlje je ipak najvažnije.

  4. Aj zatvorite škole i ne pravite još vreće sranje nego što jeste, šta čekate da svi pomremo i da se pozaražavamo pa ćete onda tek da zatvarate jel? U školama pun kurac i dece i starijih ljudi a to što jedna grupa dece ide nedelju dana a druga druge nedelje to ništa ne sprečava, zanima me koja je to vaša logika i kako možete tako glupi da budete 🙂

    1. Hahahahaha bukvalno u mojoj skoli niko ne nosi maske niko apsolutno niko svi se ponasaju kao da korona ne postoji a vecina mojih prijatelja su bili zarazeni.koja je svrha kada idemo u skoli kada su nam vec unistili pola znanja ovi online nastavnici pred kraj proslog razreda i sad nastavnik te pita nesto tamo i ti ne znas gde se nalazis mislim da je ovo cak najgora godina u mom celom zivotu uglavnom moj zivot traje samo 13 godina ali od tih 13 godina najgora mi je ova(izvinite ako imam puno gresaka kucam preko lap topa a neka slovca trebam da proradim)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.