Policija i žandarmerija nisu reagovali na udarac naprednjaka

Anu Nedelkoski preksinoć napao pristalica Aleksandra Vučića na skupu ispred parlamenta

Ostavite komentar


  1. Dobro, sve je to mozda tacno, ovo o otetoj drzavi, ili tacnije, drustvu koje su oteli najgori, jos pre 30 godina, ali koja to neocekivana sila koja se odjednom pojavljuje i resava stvari to treba da promeni? Kukanje na fejsbuku? Da, da. Poenta je, zasto ne izadjete masovno na izbore pa glasate protiv?

    1. Utuvi već jednom da su izbori namešteni i da režim na njima neće biti oboren koliko god da nas izađe. A onda ako imaš kohones uradi ono što je u takvoj situaciji jedino ispravno, izlazi na ulicu, umesto što pametuješ na portalima isto kao i ovi što ih prozivaš za kukanje na Fejsbuku.

      1. Namesteni su onoliko koliko su namesteni svi izbori poslednjih 20 godina, ni manje ni vise…
        Inace sta ovi kukaju na policiju i zandarmeriju, kao deca od 8 godina se ponasaju, cim ste dosli tu dosli ste sa razlogom… i obe strane spremne na sukobe… ajde malo ozbiljnosti od clanova ds

    2. Da jedan ovakav autokratski režim može da se mirno smeni na izborima, izbora uopšte ne bi ni bilo jer nijedan takav režim, a najmanje Vučićev, nije toliko blesav da seče granu na kojoj sedi.
      Možeš ti da masovno izlaziš na izbore dok ne poplaviš, ali ništa ti neće vredeti. Prvo, razmisli o tome ko broji glasove i koliku kontrolu imaš nad celim izbornim postupkom. Kad shvatiš da je odgovor praktično NIŠTA i da je SVE njihovo i da čak i ako formalno nadležnom organu prijaviš zloupotrebe koje vidiš, ništa se neće desiti, onda ti postaje jasnije koliko ima svrhe izlaziti na ove „izbore“, masovno ili ne masovno.
      Ali recimo i da sve to zanemariš i u napadu suludog i ničim opravdanog optimizma „masovno“ izađeš na izbore i tvoja opcija osvoji određen broj mandata u Skupštini. Super, ali šta dalje? Ništa, Maja će tvojima isključivati mikrofon u svakoj prilici, a SNS-ovi poslanici će ih po oprobanom receptu zatrpavati kretenskim amandmanima da ne bi došli do reči.
      Da, to je tačno ta situacija sa potpuno obesmišljenom Skupštinom koju već godinama imamo, a ovi „izbori“ to neće NIMALO promeniti. Zašto onda izlaziti na njih?

  2. Policija reaguje selektivno,nikad protiv pristalica vlasti,a uvek protiv neistomisljenika.

  3. Malo objektivnosti u pisanju ne škodi.Devojku su tukli a poslaniku su samo iscepali sako.Ne pnižavajte nas nismo slepi.

  4. Nema dalje. Pogubili smo se totalno I kao narod i kao drustvo.
    Neka nam je dragi Bog od pomoci.

  5. Ne shvatam svrhu protesta pred izbore, ti glasovi su nevažni, jedino na izborima je efikasno, kome daš glas! Ovo je smešno! Bolje sa ljudima pričati i predstaviti programe, da znaju za koga da se odluče! Sa ovakvim akcijama ne postižu ništa, ni jedna stranka, glupost!!! Protestuje se posle izbora, ako vlada ne ispunjava obećanja!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.