Zašto je policija najavila hapšenja osumnjičenih za dojavu o bombama u školama 24 časa pre sprovedene akcije?

Ostavite komentar


  1. Зато што је то све по договору,и то баш пред изборе,а лајали су на опозицију,све је ово прљава игра власти.Биће они брзо пуштени,јер су добро обавили задатак за Вучића и мафију.

  2. Najava hspšenja je produžetak prljave predizborne kampanje i poslednji trzaji aktuelnog režima.

  3. Gle zar tek sada pred izbore, setio se A.Vučić d a zaustavi maltretiranje šklolske dece , roditelja dece , i celu R.Srbiju.
    Revanš ga čeka !!!PRAVDA !!!

  4. Zar se tek sada setio predsednik R.Srbije , da počne da rešava monstruone svoje ideje, o podmetnutim bombama ,, širom škola Srbije?On ne mari za strahove dece, roditelja i stanovništva R.Srbije .
    Račun mu stiže nakon izbora !!!

  5. Predizborna tišina je počela,a pojavljivanje precednika sutra ujutrosa najnovijim vestima o hapšenju „bombaša“ nije stranačko nego dokaz da MUP brine o svojim građanima.

  6. MI NEMAMO NI DRZAVU,
    NI POLICIJU,
    NI INSTITUCIJE!
    MI IMAMO SAMO VUCICA!

    17.12.2023.
    SVI NA GLASANJE
    OTERAJMO NEPOMJANIKA!

  7. Narod koji voli da laže, i voli da ga lažu, i klanja se lažovčinama, nema nikakvu budućnost. Ovo je povratak u budućnost, jedino tako „Srbija ne sme da stane!“ Biće sve gore, i gore!

  8. Je l policija upadala i u jedan do skora polutajni izuzetno tehnološki opremljen prostor za anketiranje javnosti i politički markezing? Možda i tu ima ubačenih zlonamernih a dobro obučenih jedinki za vođenje psihološkog rata.

  9. Zato što SNS stalno nešto obećava u budučnosti.
    Najave nešto bombastično, narod naivan pa poveruje, a onda se to ili ne ostvari ili uopšte ne liči na ono što su obećali,
    Tu tehniku su preuzeli i državni organi.

  10. Prvo su neki dobili od SNS da salju anonimne prijave za bombe da bi skrenuli paznju javnosti i uneli nemir,obzirom da su deca u pitanju,to je morbidno i bolesno.Onda je SNS tj AV naredio policiji akciju i obavestio javnost kako bi ispao heroj.I eto,policija glumi u rijalitiju.

  11. Stvar je prilično jasna.Sama činjenica da su dojave o bombama učestale baš pred izbore govori samo jedno: vlast se uplašila i pokušava da stvori haotičnu situaciju. Da je to tačno sami su otkrili jer navodna najava hapšenja znači samo obaveštenje da se umiri javnost koja je počela da optužuje policiju za neefikasnost. Nikoga oni neće uhapsiti jer dojave o bombi potiču iz policijske i BIA kuhinje.

  12. Građani postavljaju mnoga pitanja, razne stvari su ovde skroz nelogične, bude sumnju i zato nije čudo što ljudi ne veruju zvaničnim saopštenjima.
    U poslednjih mesec dana, dakle pred izbore, dojave su stigle samo školama u Beogradu!

  13. Zašto je policija najavila hapšenja osumnjičenih za dojavu o bombama u školama 24 časa pre sprovedene akcije?
    Zato što su „totalni idijoti“ i sačekali su ih u svojim krevetima.

  14. Ja ipak mislim da se znalo ko je lazno dojavljivao o bombana, pa verovatno je radjeno umisljeno da se skrene paznja sa dnevnih dogadjaja. Nista se ne desava slucajno.

  15. najava je strateškog značaja da uvede činioce u paniku koji isključuju internet rutere što naravno olakšava stvaranje mape odakle akteri deluju i kuda se kreću ta identifikacija u velikoj meri pomaže policijskim organima da naprave uspešne zamke za hvatanje počinioca,no tako je i bilo,ostale kriminalne grupe su daleko opreznije koristeći komunikacije oči u oči na davno dogovorenim mestima,to i vrapci znaju

Ostavite komentar


Društvo

Kakvo vreme se očekuje u nedelju? 6

Kakvo vreme se očekuje u nedelju?

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom - saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.