Policija Novog Sada: Ne sakrivamo ništa, rešavamo slučaj

Ostavite komentar


  1. Dobro da je u bekstvu.Dobro je i da ovaj načelnik nije suspendovan,dobro je da neki doktor nije prijavio policiji kad je primljen ovaj unakaženi momak,dobro je da tužilac ,mora i taj da ima ime i prezime,a ne tužilaštvo,nije izdalo nalog da se svi ovi učesnici sa snimka privedu i da im dežurni sudija odredi 30-to dnevni pritvor,dobro je da inspekcija rada nije zatvorila sve max b objekte jer nije obavestila mup o pokušaju ubistva ,dobro je da se gradonačelnik Novog Sada,koji je kandidat za premijera,nije još oglasio ,što je za rubriku verovali ili ne, jer je sigurno bio obavešten, ali procenio je da neće ovaj snimak isplivati. A pošto državni tužioc već odavno ne radi svoj posao kao ni ministarka pravde,a i ministar policije je na ledu ,ko i ministri rada i zdravstva,a Srbija nije Rumunija da se digne kuka i motika za mnogo manje stvari, ostaje da vreme uradi svoje, a nema ko u slučaju Brisa Tatona pritiska moćne francuske države.

    1. Svaka cast na komentaru. Nazalost Srbija nije Rumunija, nije ni Ukrajina koja se cela podigla pre par godina da brani silovanu devojku cije su silovanje vlasti pokusala da prikriju, devojka je preminula ali su se svi ujediniti da isteraju pravdu. Mi cutimo, dobro nam je policija radi svoj posao, doduse sa 20 dana zakasnjenja, doktori u hitnoj rade savesno svoj posao, tuziladtvo takođe. A svi smo mi ovaj nesrecni mladica, svi trpimo nepravde svakodnevno i cutimo a oni se bahate. Smena za nacelnika PU Novi Sad (ostavke ne ocekujem da ce iko od njih dati, za to treba imati casti) otkaz dezurnom lekaru koji nije prijavi policiji, smena gradonacelnika NS jer do danas se nije izjasnio a građane mu tuku, ostavka ministra policije,ali to se nece desiti

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.