Policija objavila fotografiju muškarca koji se sumnjiči da je zapostavio i zlostavljao dete, mole građane za informacije 1FOTO: MUP

Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je fotografiju Uroša Pašajlića, koji se sumnjiči za više krivičnih dela, apelujući na građane da im se jave ukoliko ga negde vide.

Kako se navodi u saopštenju, za Pašajlićem (1985) se traga zbog sumnje da je počinio krivična dela nasilje u porodici, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza.  

MUP moli građane da, ukoliko ga prepoznaju, ili imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju obaveste policiju na broj 192 ili 011/2751-630.

Podsetimo, nalog za raspisivanje potrage izadalo je Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu, nakon što je policija u stanu na Zvezdari pronašla osmogodišnje dete u jako teškom stanju. Policija je došla na adresu nakon što je Pašajlića policiji zbog nasilja prijavila njegova vanbračna supruga i tom prilikom  rekla da on u stanu drži zatočeno dete.

Direktorka gradskog Centra za socijalni rad Silvia Alavanja je za RTS rekla da je devojčica po rođenju bila smeštena u ustanovu socijalne zaštite, ali da je nakon sudske odluke dete bilo povereno ocu na staranje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari