Policija pronašla skoro 6.400 iregularnih migranata na području Sombora, Subotice, Kikinde i Pirota

Ostavite komentar


  1. Da nema izbora nebi ni mrdnuli d..e da provere koliko nelegalnih migranata ima u NAJBEZBEDNIJOJ ZEMLJI?! Prosle nedelje je bilo preko 7000 a ada jos 6400 i ONI MOGU DA KAZU NESTO O BEZBEDNOSTI. IZGLEDA DA POLICIJA RADI SAMO NA BEZBEDNOSTI VLADAJUCE SEKTE i pomalo? na zastiti njihovih kriminalaca

  2. Da nisu raspisani izbori mi Subotičani bi i dalje bili u životnoj opasnosti od sukoba Džihadističkih ćelija u međusobnom ratu oko teritorije za šverc ljudi! Posle 17. 12. će se vratiti triput više.

Ostavite komentar


Društvo

Litvanac pokušao da prokrijumčari 23 državljana Turske u posebno napravljenom bunkeru (VIDEO) 8

Litvanac pokušao da prokrijumčari 23 državljana Turske u posebno napravljenom bunkeru (VIDEO)

Carinski službenici su u saradnji sa policijom 10. maja 2024. godine na prelazu Vatin, sprečili pokušaj krijumčarenja dvadeset troje ilegalnih migranata među kojima je bilo i dece, skrivenih u tajnom bunkeru jednog naizgled praznog kamiona, a Više javno tužilaštvo u Pančevu je u petak donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog M.V. iz Kaunasa, državljanina Republike Litvanije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.