Policija u Obrenovcu pronašla još 100 buradi s hemikalijama

Ostavite komentar


  1. Ne verujem da ovde nema komentara! Verovatno ih ne puxtate.Ko je odlagao zna od kada je i cije je.nisu to klikeri nego tone, nije to bez znanja vlasti,koja sada gleda kako da se izvuce!

  2. Čudo jedno da niko do sada to nije prijavio, da to niko nije video. Pa čime se bave službe za tako nešto. Ne daj Bože poplava, gde bi taj otpad završio. Sve nizvodno bi potrovao, a i ovako me je strah. Čučkoviću, ovo je za ostavku I ne samo tvoju nego I ministra policije, neobaveštenog šefa BIA i redom. Neka vas ponovo biraju, niste dovoljno uništili Obrenovac!

  3. Opštinska deponija smeća u Obrenovcu je praktično na obali Kolubare. Tu se lepo podzemnim vodama sav otpad uključujući i onaj industrijski i medicinski lepo drenira u Kolubaru a par kilometara dalje sve to se uliva u Savu malo iznad fabrike vode kojom se snabdevaju Barič i Mislođin. E sad ovaj je kriv što su ga uhvatili a ovi nisu krivi jer su na vlasti a i jedni i drugi truju ovaj narod gore nego nemci što su radili u logorima. Najveći uzročnik raka na teritoriji opštine Obrenovac je predsednik Čučković a 2014. godine je bio samo najveću uzročnik davljenja na teritoriji opštine. Zlo je očigledno metastaziralo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.