Policijski sindikat pita Vučića: Od čijih para ste mislili da isplatite 100.000 evra Milenkoviću da zataška Jovanjicu?

Ostavite komentar


  1. Policijski sindikat, napravili ljudi pauzu u obezbedjivanju Saricevih kamiona sa drogom, da napisu saopstenje o uzgoju vutre. Parodija ludila.

  2. Интересантно да је писмо брже освануло у медијима него што је стигло и до самог Вучића. А стил писања ми више личи на Мариники и помало на Стефановића него на полицајце и њихов синдикат.

  3. Zašto sada Milenković iznosi to da su mu nudili 100000 evra da zataška aferu Jovanjica gde je bio do sada dok nije smenjen i stiče se utisak da je ovo njegova osveta za smenu.

  4. Ovo saopštenje uopšte ne potiče od sindikata policije već od jednog člana tog sindikata i zvanično ga treba demantovati.

  5. Pozajmiće mu Milenković pošto je dobio ogromnu svotu novca za zaštitu narko dilera i reketiranjem poštenih ljudi.

  6. Draga K.Z.Ili svesno pisete neistinu ili su Vas obmanuli.Ipak, mislim,da je u pitanju ovo prvo jer Vam nece biti ,nazalost,prvi put.Svesno,namerno i kvarno sa Vase strane.Ovo nije saopstenje sindikata,a ako ipak jeste onda ga je Marinika pisala.

  7. Za Milu N i Ozrena ajde pročitajte malo Zakon kako se postupa kad si u državnoj službi, a nepitate zasto Tuzilastvo cuti o tom 14 meseci informisite se napišite ono sto vam kažu, grehota je to.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.