Političari stručno pitanje pretvorili u političko

Miodrag Popović, član Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje, o odgovornosti tog tela u slučaju doktorata ministra finansija

Ostavite komentar

  1. Gordana@, koja su tvoji naučna, inovativna i nova tehnološka dostignuća u nauci. Gde su tvoji naučni radovi osim što pljuješ druge. Tvoja politička obojenost ti je isprala i korumpirala mozak.

   1. Ah, pa Vladimire… Ja ne osporavam profesorov naucni doprinos,
    https://scholar.google.com/citations?user=dI0mMCwAAAAJ&hl=en
    mada na ETF-u ima i boljih…
    Doduse, ja se profesora secam kao osrednjeg asistenta.
    Ja osporavam njegove moralne i eticke norme, koje su ocigledno vrlo niske. A kako je „lepota u ocima posmatraca“, samo Vi Vladimire budite i dalje zaljubljeni ili samozaljubljeni…

 1. Poznato je da su u tom nacionalnom savetu instalisani sve sami kvazinaucnici i parekselans politikanti koji bi dali, a i davali su veru za veceru. Sve penzos, do penzosa, koji su neizivljeni do tog nivoa da su piceli da pustaju percine na glavi i postaju svaleri u sesdesetim godinama. Ovaj bivsi dekan ETF i ororektor BU iza sebe na fakultetu nije ostavio nista. slucno je sa svim istalim politikantima, koji su postajali sns-politicari pred penzijom, ili nakon odkaska u penziju i postajali krpe za brisanje blatnhavih ruku Malog, Nese od Beograda, Tome Diplome, …. Ovo telo, ciji je podpredsednik ona sukleta Branislav Jeremic, je rak rana na univerzitetskoj kozi.

 2. Dok je Sinisa Mali bio Tadicev saradnik odnosno demokrata doktorat nije bio plagijat sada kad jedan od najboljih ministera finasije juri se da se „dokaze“ da I’ma doktorat plagijat.

 3. Ah, Roberto Veraldi. Čovek koji se na Filološkom fakultetu u Beogradu poziva kada god u komisiji nedostaje strano ime u komisiji za doktorat ili izbor u zvanje koji treba glatko da prođe. Nacionalnom prosvetnom savetu predložila ga je Aleksandra Vraneš, bivši dekan Filološkog i SNS kadar. Dovoljno. Ako nije, raspitajte se.

Ostavite komentar

Društvo

Dejan Jović: Srbija bi bila mnogo više suverena da je članica EU i NATO 10

Drugi dan male mature: Danas test iz matematike

Učenici osmog razreda danas polažu završni ispit iz matematike. Kao i prethodnog dana, kada su radili test iz srpskog jezika, u školu u kojoj polažu malu maturu moraju da dođu najkasnije do osam sati, a ispit počinje u devet časova.

Naslovna strana

28. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.