Polovini dece problem da se popnu uz stepenice

Prvi rezultati istraživanja u školama u okviru projekta “Načini pravi izbor za dugoročno zdravlje”

Ostavite komentar


  1. ….ishrana dece podrazumeva dnevni unos više od 6 porcija žitarica, tri porcije povrća, dve porcije voća, tri porcije mleka i mlečnih proizvoda, pet i više porcija proteinskih namirnica (npr. riba, orašasti plodovi, meso), kao i umeren unos masnoća, slatkiša…." KOLIKO PORODICA u Srbiji to moze da priusti svojoj deci?
    A sto se tice starih:lako je po domovima tamo su oni koji to mogu sebi da priuste,sta je sa starackim domacinstvima sirom Srbije bez prihoda ili sa minimalnim prihodima,sa ljudima koji primaju socijalnu pomoc? Gde zivi prof. dr Sergej Ostojić?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.