Ponovo grafit desničara na Grobnici narodnih heroja na Kalemegdanu

Ostavite komentar


  1. Resenje je da se postave kamere…..dali ste radikali, demokrate ili komunisti , ovo je vandalisam i tako ga treba tretirati.

    1. Вандализам је то што су ова четворица сахрањени ту где су сахрањени.

    2. Може, али да скојевци плате трошак…

  2. Kombi sa natpisom Levijatan stoji parkiran svaki dan u Svetogorskoj ulici u žutoj traci, preko puta Doma omladine (malo niže), i niko ga ne dira. Nema pauka, nema policije. To vam govori kako taj Levijatan funkcioniše u ovoj državi.

  3. Vrlo dobronamerno:
    „Ivan Milutinović (1901-1944), član Politbiroa CK KPJ, član Vrhovnog štaba NOV i POJ, general-lajtant ….“
    Prvo, ne kaze se lajtant već lajtnant. Zvanje preuzeto iz nemačkog jezika od Leutnant što u prevodu znači PORUČNIK. Znam, vest je preneta iz BETE ali
    ja čitam DANAS a ne BETU. Sve najbolje!

    1. A možda je naziv čina preuzet iz sovjetske vojne terminologije ? U svakom slučaju, jako „koristan“ komentar…

  4. Taj „skoj“ to su beše naslednici onih „titojugenda“ koji su decenijama radili protiv Srpskog naroda, i tokom rata i posle rata ubijali i zatvarali političke protivnike, i gušili sve slobode medijskim mrakom.
    Broz je bio majstor genetike, jer se i deca njegovih pionira odmah rađaju bez mozga. Zato nije ni čudo što su Brozovi komunisti i pioniri Vučić Dačića Šešelj Drašković… još uvek glavni izglasani od suludih Brozovih degenerisanih pionira sa potomcima… jer se ponašaju isto kao Brozovi zlikovci i „titojugendi“. Čak su im i floskule iste „cela evropa se ugleda na naš vučićizam“

  5. Pa, šta bi s’ narodnim stražarima iz skoja?! Zadremali na straži, il’ otišli ispred dragstora na pivo?…

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.