Ponovo ne radi platforma za onlajn maturu

Ostavite komentar


  1. Moje dete se patilo i nerviralo tri sata što ne može da pošalje odgovore i što sistem ne radi. Posle bezbroj pokušaja ,,uspešno“ je poslato. A Brnabić, Naled i miliono evra potrošenih za digitalizaciju Srbije? Mali test i sve se raspadne. Još jedan dokaz u kakvom je stanju država.

  2. Ovo je smejurija.sve je vanredno.a oni hoce nesto da izguraju a ne moze.upisite decu koji su uspeh imali i to je to. sto se tice ministra to je jedan nesposobnjakovic.

    1. Odličan predlog, tako da se nagrade roditelji i njihova deca koji su pritiskali nastavnike da poklanjaju ocene. Pogledajte koliko vukovaca ne prođe ni prag znanja na nekim fakultetima. Bez matura i prijemnih bi tek nastao lov na nastavnike. Bolje da su dali da se test skine i odradi , a zatim da se pošalju rešenja . Takođe su mogli da daju deci veći broj testova da se upoznaju sa tehnikom polaganja i da im razbiju tremu.

  3. Sramota!!! Ministar ne govori istinu!Deca su juce slala jedni drugima zadatke. Platforma ne radi danas, mi u Novom Sadu, ne mozemo da se prikacimo sa preko 65 pokudaja, izbacuje sistem i kad se prikacimo, i kad dete radi zadatke. Deca su pod stresom. Za ovu bruku, sramotu, stres, laz, treba ministar momentalno da da OSTAVKU,!

  4. Jel sad razumete koliko je i 4G mreza daleko od normalne u Srbistanu. Nece ovde 5G stici jos deceniju, zato se usresredimo na veci 8G SNS problem!!!! Il kozu na siljak.

  5. Od kada se pojavila ona gospođa koja glumi premijerku, govori o digitalizaciji koja napreduje džinovskim koracima…pa eto.

  6. Tako je to kad sns strucnjaci nesto naprave. Zalosno, a najgore od svega je sto ne znaju da ne znaju.

  7. Pa narode ne mogu Vesine iz satro pametne kuce, krsine serveri da istrpe vise od 2K konekcija u isto vreme, daj boze da je pustio 2 da rade ….

  8. Sramota šta rade sa decom. Moraju da sede kod kuće vikendom po 48 sati, praznicima 84 sata, ne smeju da izađu u šetnju, dok psi naravno moraju da piške. Očajna nastava na RTS-u, bombardovanje domaćim zadacimna preko Google classroom-a, probna matura na sajtu koji radi gore od 30 godina starog Juga. U vestima i dnevnoj štampi samo o penzionerima, koroni, Vučku i ekipi, ništa o deci i roditeljima, a kampanja mu se zove „Za našu decu“, kakvo licemerje. Baca nam se prašina u oči, za ovo ugrožavanje prava dece neko će morati da odgovara. Predlažem da svi roditelji podnesu kolektivnu tužbu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.