Ponude za kupovinu stanova u 14 opština u Srbiji 1Foto: Pixabay/Besno pile

Jedinica za upravljenje projektima u javnom sektoru d.o.o. Beograd objavila je javni poziv za dostavljanje ponuda za kupovinu stanova u javnoj svojini na području 14 opština u Srbiji.

Kupovina je deo Regionalnog stambenog projekta za stambeno zbrinjavanje izbegličkih porodica iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Stanovi se kupuju na tržištu kroz postupak dostavljanja pismenih ponuda i izbora najboljih ponuđača i to u Somboru, Šabcu, Šidu, Paraćinu, Odžacima, Boru, Bačkoj Palanci, Zrenjaninu, Kikindi, Požarevcu, Sremskoj Mitrovici, Sremskim Karlovcima, Staroj Pazovi i Ubu, navodi se u saopštenju.

Javni pozivi su u toku i traju do 30. avgusta 2019. godine. Objavljeni su na internet strani „Jedinice za upravljanje projektima u javnom sektoru“ d.o.o. Beograd (www.piu.rs), Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije (www.rdi.gov.rs), Komesarijata za izbeglice i migracije Republike Srbije (www.kirs.gov.rs) i internet stranicama opštine/grada i jedinica lokalne samouprave koje se graniče sa navedenim jedinicama lokalne samouprave.

Takođe, u okviru ovog Programa planirana je i kupovina 50 stanova na teritoriji Beograda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari