Popisivač iz Novog Sada odustao od popisa zbog „katastrofalnih uslova“

Ostavite komentar


  1. Apsolutno tačno i ja ću odustati od popisa jer je ovo sramno! Sama anketa po clanu domaćinstva traje oko pola sata jer ima mnogo nepotrebnih pitanja u koje ćete se uveriti kad vas budu popisivali, a da ne pricam o neprijatnostima sa kojima bi se srela. Mnogo ljudi je odustalo a i tek će!

  2. A šta je normalno kod ove vlasti? Ništa. A što bi pa ovo bilo normalno. Kažu nema veze sa državom? Nego sa republičkim zavodom za statistiku. Pa ko njih finanasira, pa država, a ko je na vlasti u državi pa SNS, jel sad malo jasnije. Sve je fingirano od programa, ldptovpova, obuke,, instruktora,, obuke popisivača pa do nadoknade. Neko debelo zarađuje na svemu, a zadatak za istraživačko novinsrstvo istražite svw stavke i sve će vam biti jasno.

  3. I 2011 bilo priče da će biti 220 din po listu i tek kada je krenuo popis rekli 80 din po listu.
    O putnim troškovima da ne govorim… Pošto sam nekad morala svojim kolima ići to sigurno nije pokrilo troškove i amortizaciju, a ne sada na ove cene goriva..
    Jednom sam se prevarila drugi put ne sigurno.

Ostavite komentar


Društvo

UNS: Svaki treći novinar dobijao pretnje 8

UNS: Svaki treći novinar dobijao pretnje

Svaki treći novinar koji je učestvovao u anketi o slobodi medija i bezbednosti novinara naveo je da mu je prošle godine prećeno zbog novinarskog rada, rezultat je istraživanja "Iza naslova: Pretnje, napadi i pritisci na novinare u Srbiji", saopštilo je danas Udruženje novinara Srbije (UNS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.