Popisivač vam je ispred vrata: Morate li da ga pustite u kuću?

Ostavite komentar

 1. Popis je svrsishodan bas kao i davno protekli Izbori…!! A kosta li kosta…?? Da li je metodolija novi izraz za metodologiju…??

 2. Baš me briga za pitanja o jeziku, nacionalnosti i veroispovesti..Zašto moram da dajem odgovore na pitanja o imovini?! Kakve to ima veze sa statistikom? Popis stanovništva, a pitaju me o vlasništvu stana i svega u stanu i na to moram da odgovorim, inače sledi kazna!

 3. „…bi se u budućnosti radilo na smanjenju negativnog priraštaja.“
  a ko uopste kaze da je rad na smanjenju negativnog prirastaja dobra stvar? ja u tome ne zelim da ucestvujem. imajuci u vidu kakav je narastaj i od koga dolazi i kakvi su im vecinski stavovi, povecanje broja nije nesto cime bi trebalo da se ponosimo (film idiokratija sve objasnjava)

 4. A zašto ne pošalju ili postave obrazac na portalu E-uprave i da isti popunimo u datom roku?!
  Poreska uprava tako šalje rešenja o porezu i ne vidim razlog zašto tako ne može i oko popisa da bude!
  Važniji je popis od poreskih dokumenata?!
  Nebulozno…

 5. Pozvao sam broj vezan za popisivače i pitao kako da stupim sa popisivačem kako bi što pre završio popis. Sa pomenutog broja su mi rekli da čekam da me popisivač obiđe i da dam moj kontakt telefon, sa broja su mi rekli da moram da čekam da me popisivač obiđe. Da nije žalosno, bilo bi smešno. Znači da nesmem mesec dana biti odsutan iz stana.

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

27. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.