Poplave nisu mogle da se spreče, ali je šteta mogla da bude manja

Marko Blagojević, direktor Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima, za Danas

Ostavite komentar


  1. Čistite potoke I kanale od mulja, koliko je uloženo 120 miloona , to je ništa, ostavljate ljude bespimoćne ,kako da se oporave, to su mahom u selima staračka domaćinstava, o nekoj humanosti
    Neću da gocmorim.

  2. Da li je moguće da nama, u državi koja ima najmanje 15.000 licenciranih građevinskih inženjera, radovima koji se tiču hidrotehnike i drugih građevinskih radova, rukovodi diplomirani matematičar!? O, tempora, o mores!

  3. Narod je kao zaboravio dobijenu pomoc od preko pola milijarde eura. Ali ovaj madi covek nije ‘teo da da pare – Nedam ! tako je govorio. Ko zna u cije dzepove je to odavno otislo , da se ne lazemo vise braco ako ikako uzmogemo.

  4. Ovaj kao Vesic… pre njega nista nisu radili ili su radili ofrlje, ili samo povrsinski, a oni rade temeljno kao niko nikada ali eto imaju tu nesrecu da poplave budu kao nikada u istoriji tako da efekat poplava bude isti, kod njih temeljnih kao i kod onih pre njih.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.