Popović: Isključivanjem N1 iz Telekomovih operatera država uništila jednu platformu za dijalog

Ostavite komentar


  1. Kako to onda ne puste na netu lajv n1 ako im već nije do para već do toga da budu vidljivi?

    1. Apsolutno. Cela ta nesnosna buka o N1 kao jedinom mediju gde se cuje kritika je malo ne reći druga strana istog quarter-a na kome su ovi rezimski. Na internetu se covek 100 puta kvalitetnine i neutralnije informise. Kao sto si rekao, da im je stalo do toga postojali bi na netu, mada ih ni tada ne bi gledao jer su glavni protagonisti liberalne pusifikacije drustva! Nesto slicno CNN-u u USA koji je postao opsti predmet sprdacine kod iole slobodnoumnih ljudi.

    2. Trazili su od telekoma da se teritorijalno ogranici i da se ne siri.To niko ne bi prihvatio.Objavljene su sve prepiske.Sto su ukinuli preko intefneta emitovanje.Izigravaju zrtvu.

  2. Što manja ponuda Telekoma manja vrednost i jeftinija kupovina. Dogovoreni dil. Ionako su svi mediji pod istom kapom.

  3. Sbbu ne treba verovati.Meni su instalirali ne ispravnu opremu,isključili mi cinestar premiere 1 i 2,pola SK kanala negde oko 15 decembra prošle godine iako u ugovoru je i ti kanali.Znači ne poštuju ugovore.Tako da posle 15g kod njih raskidam ugovor.N1 isto cenzuriše komentare navsuprotna mišljenja.Ne žele kontakt sa korisnicima nudeći lažni e mail (nalaz google team).Prelazim na Supernovu ako budu poštovali ugovor.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.