Popović: Srbija će dobiti najbolje ruske tehnologije i znanja za razvoj nukleranih nauka

Ostavite komentar


    1. čovek bio vozač, e sad se on kao razume u fiziku…da nije tragično bilo bi komično…
      Da je veliki svet bio normalan oni bi preko UN Srbiji (zbog ratova 4 rata ’90) namentunili MORATORIJUM na vojnu opremu, Srbija je trebala da bude razoružana i da ima samo paradnu vojsku…ovako pošto narodu nemaju da daju ni hleba….velike su šanse da nas uvedu u nove ratove, naročitto ako to treba Rusiji, da ponovo destabilizuje Evropu.

  1. Zašto li mi je prva asocijacija na pomen nuklearne tehnologije u Srbiji ona scena iz bunkera kad onaj matori lupa štapom o pod i onda počinje da „drži slovo“…?
    A bonus je „Nisi video grafit, zato što nije tamo“

  2. Prodavac ruske propagande pokusava da nam „proda“ pricu o ruskoj nuklearnoj tehnologiji u mirnodopske svrhe! Ja ne znam nista u medicini ili poljoprivredi da je ruske proizvodnje narocito moderne tehnologije. I oni uvoze ili „pozajmljuju Americku i Zapadno Evropsku opremu i tehnologiju. Jedino sta rusi razvijaju je upotreba nuklernog oruzja, tu su dobri, sve ostalo je kameno doba.

  3. Srbija ce platiti i prrtplatiti a ovaj gospodin ce se ugraditi

  4. da prvo uradimo kanalizaciju,da se regulišu te stvari,posle možemo i na mesec,duboko smo zaglibili

  5. A da prvo ocistimo reke,.ribe nam se dave u djubretu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.