Popović (SSP): Vlast u Beogradu direktno odgovorna za sve nesreće sa gradskim prevozom 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV/DS)

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović ocenila je danas, komentarišući što je točak koji je otpao sa gradskog autobusa povredio dve žene na trotoaru, da je aktuelna vlast u Beogradu „direktno odgovorna za sve nesreće“, jer „odbija zahtev te stranke da obavi kontrolu“ svih autobusa.

„Dve teško povređene žene na trotoaru kada je autobusu otpao točak kod Karađorđevog parka samo su još jedan dokaz da nesposobnost i korupcija (predsednika Privremenog organa Aleksandra) Šapića i njegovih saradnika direktno ugrožavaju živote ljudi u Beogradu“, ocenila je Popović u saopštenju.

Prema njenim rečima, građani znaju da nova vozila gradskog prevoza „postoje samo na bilbordima“.

„Građani znaju da nova vozila gradskog saobraćaja postoje samo na bilbordima koje plaćaju našim parama i da ih neće ni biti, jer tender nije raspisan“, navela je Popović.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije ranije je agenciji Beta rečeno da je u toku uviđaj policije kod Karađorđevog parka u Beogradu, gde su dve žene povređene kada je gradskom autobusu otpao točak.

Točak je otpao sa autobusa na liniji 78, a nesreća se dogodila u Bulevaru oslobođenja u 13.35.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari