Poreska uprava "gasi" medije po nalogu vlasti

Dvostruki aršini državnih institucija u kontroli poslovanja javnih glasila

Ostavite komentar


  1. Ово је као пресликана политика коју је водила Хитлерова нацистичка партија тридесетих година прошлог века.Браво Вучићу и Хићу ћеш да превазиђеш.

  2. Nikada do sada se nije toliko krivila vlast za sve negativno sto se desava ,mislim da malo preteruju.

  3. Treba i vas ugasiti. Otkud vi znate sa sigurnoscu da kikindske novine nisu imale poreskog duga??

  4. A sta na to kazu medjunarodna novinarska udruzenja? Da li pitaju celnike svojih drzava sta rade po pitanju gusenja nezavisnosti i slobode medija u Srbiji? Da li se to samo kurtoazno prati dok se ne resi pitanje Kosova i u medjuvremenu uniste sve institucije koje iole funkcionisu kao one u njihovim zemljama, pa da onda kazu da je i njima dosta i posalju prinudnu upravu?!

  5. Влада ће убрзо овај проблем(подобни и неподобни медији) на "демократски и транспарентски" начин,то јест све медије ће прогласити неподобнима.Само да нам се Инаугуранти врате из УН-ја и Тачи објави бриселски уговор.Онда ће се медији самоугасити и прећи у табор код тавариш Кима!Он може у сваком тренутку да понуди луксузне јапанске сендвиче!!!

  6. U reagovanju jednog citaoca na komentare prijepoljskih novinara,koji su podrzale ““Vtanjske““ i Obradovica, stoji da ostaje relevantno samo ono sto je zapisano.Ja dodajem: Zapisano je gasenje ““Vranjskih““.To jest,gusenje slobodne pisane reci u Srbiji od strane aktuelne vlasti!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.