Poreska uprava "štiti" Kurir od samog Kurira

Ostavite komentar


  1. Ma Kurir mora da plati porez jer je to obaveza svakog poreskog obveznika.

  2. Kako se to plaća iznos poreza od 0 (nula) dinara. Na sajtu narodne banke Srbije od početka blokade računa do danas stoji taj iznos, nula. da li je moguće da 60 poreznika za 20 dana ne mogu da utvrde iznos poreza? Ko to treba da zna koliko je, ako je pre mesec dana Adria Media dobila zvaničnu potvrdu da ne duguje ništa na ime poreza? Ovo je direktan pritisak na izdavačku kuću Adria Media i držanje 800 zaposlenih kao taoca jednog režima.

  3. Kurir lažne novine, nije bitno šta objave samo da imaju što više tiraža i ćitalaca!

  4. Koji je interes da Vi tražite poreske podatke? Da li je to naručena odbrana nekoga ko je uzeo pare od kredita i nije vratio ništa?

  5. Mogli su da pišu šta su hteli, ali onog trena kada stadoše na žulj jednom, jedinome, neprikosnovenom i svemogućem, osuđeni su na propast!

  6. Najbolje da ljudi sa ulice vode politiku poreske uprave i da šire informacije po ulicama i trgovima.Na taj način bi ste bili zadovoljni.

  7. Ova država je užas živi. Otvorim firmu nadajući se da ću dobiti neke bespovratnte investicije, na kraju ostanem sa dugom od poreza…. U Makedoniji neko kada prvi put otvori firmu sa 18 godina dobije bespovratne investicije i oslobođen je plaćanja poreza neko vreme…
    Ova država samo uzima i ništa ne zna da da. Evo sada kuriru ne daju da posluje normalno hoće da ih unište.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.