Porodica: Pitanje braće Bitići mora biti pokrenuto u Beloj kući

Ostavite komentar


  1. Šta su braća Bitići radila na Kosovu? Da bi se borila na strani terorista. Onda su oni teroristi. A sa njima nema pregovora.

  2. Kakvi Bitici njih su pobili siptari Haradinaj sa svojom fasistickom UCK, kao sto je pobio i svoje siptare jer su mnogo toga znali.

  3. Trojica brace, DOBROVOLJNO dolaze iz SAD, naoruzavaju se, postaju deo teroristicke UCK koja je na Kosovu i u Makedoniji odgovorna za ubistva, proterivanja, pljackanja, silovanja i bivaju ubijeni. Kada su dolazili iz SAD i oni i njihova porodica su trebali biti svesni u sta se upustaju i sta moze da se desi, medjutim, tada su bili u velikoalbanskom zanosu te su mislili da ce samo oni „oslobadjati“ tj. ubijati i ostati nepovredjeni. Ne radi se ovde o civilima nego o naoruzanim teroristima. Zbog cega se ovakva kampanja ne vodi u vezi ubistva civila, bilo da su Srbi ili Albanci nego u vezi terorista iz uck? Zbog cega Danas ne objavljuje svaki dan tekstove u vezi ubijene dece iz Gorazdevca i apele njihovih porodica? Zivoti trojice terorista uck sa americkim pasosima vrede vise ili sta, nije vam to zadatak?

    1. @nezav….***I za koje delo su ta braća osuđena,ilegalan ulazak na teritoriju Srbije? Odslužili kaznu,pušteni,kidnapovani,likvidirani kao slobodni ljudi,pa pronađeni u masovnoj grobnici vezanih ruku i sa ranama od metaka na potiljku?! A šta će srpski dobrovoljci u Hrvatskoj, Ukrajini…

      1. @Lobotomija on serbisch maniera!

        Ako neko dodje iz SAD da ratuje, i on i njegova porodica mogu ocekivati da ce zavrsiti onako kako su zavrsili. Ta braca Bitici su bili pripadnici teroristicke UCK koja je na Kosovu i u Makedoniji odgovorna za brojne zlocine, proterivanja , pljacke i silovanja. Cak je formiran i sud u Hagu koji se bavi tim zlocinima Albanaca. Sa druge strane, da li postoji slicna kampanja u vezi srpskih doborovoljaca koji su ubijeni u Hrvatskoj ili u Ukrajini ili na Kosovu? NE. Po cemu su to onda ova braca Bitici posebna? Nego, sta rade albanski dobrovoljci u Siriji, sta su radili tokom rata u hrvatskoj vojsci ili sta rade hrvatski dobrovoljci isto u Ukrajini gde se bore protiv Rusa ili sta su radili u uniformama uck na Kosovu?

        1. Potvrđeno pred Medjunarodnim Sudom za Ratne Zlocine. U ratu sve strane cine zločin, no genocid samo je drugi nivo zločina. U istoriji je upisano, i nek vam bude na duši sada

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.