Poslanica DJB odbila da da izjavu policiji

Ostavite komentar


  1. Svako ko odbija da da izjavu o viđenom nasilju i napadu je i sam učesnik tog događaja!Jer skrivanjem ili zatvaranjem očiju pred očiglednim ponašanjem je i samo učestvovanje i odobravanje takve vrste ponašanja!

  2. Da je kojim slucajem poslanica Ana Stevanovic dobila modricu na ruci od nekog iz SNS-a,ili je neko pogodi misem u lice iz cista mira, i tekako bi davala izjavu i to bilo gde se nasla.Ali to poslanicima SNS-a ne moze da se desi jer su svesni da u skupstini predstavljaju narod koji ih je birao.

  3. Kakva pričica za malu dečicu. Nije želela da da izjavu da ne bi narušila ugled Skupštine. A to što ruše ugled svojim ponašanjem, narod u Srbiji treba da se pravi da ne vidi. Sramota.

  4. Prilično nesuvisli potez, mogla je da da izjavu, a ne da dodatno zaglupljuje situaciju.

  5. Ko god da je ova mlada dama, izjavu je morala da da ako je dobila poziv…ili je makar morala da se javi sudu. Ovako,kao poslanica,predstavnica naroda,tj dela naroda, kakvu ona meni salje sliku? Kako ja da glasam za nju i njemu ideologiju politicku kad mi pokazuje da se na sud ne moras javiti jer ti nce biti nista ako se ne javvis?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.