Poslanik Pokreta socijalista: Da li je N1 domaća televizija?

Ostavite komentar


  1. A isti ovaj okrugli ne pita cija su ekspozitura RTS, Pink i preko sto drugih organizacija finansirani i osnovani od rusa, cak imamo i rusku partiju. Vlada Srbije je sastavljena od predstavnika Ruske Dume kao sto su Popovic, Vulin, Dacic i ostali, koji vise brinu sta ce Putin da kaze nego srpski narod. To ne brine ovog poslanika? Ne brine ga sto se forsira ucenje ruskog jezika kao i velicanje Putina i svega ruskog a omalovazava se cak i srpska istorija koja nema bas puno ruskog uticaja u naj kriticnijim trenucima proslosti. Ruska propaganda mu je verovatno dobrodosla jer je „bratska“.

    1. Naravno da ga ne brine jer je i on na istom platnom spisku (doduše, verovatno s mnogo manjim iznosima jer je barem zasad, anonimus i niko i ništa) kao Dačić, Popović, Vulin i drugi, a pitanej je postavio po nalogu svog „načaljnika“.

  2. RTS 1 bi trebalo svakog dana, od 20:00 do 21:00, umesto Srecnih ljudi, da ima emisiju koja se bavi dnevnopolitickim zbivanjima u kojoj bi dva predstavnika vlasti i jedan opozicije kometarisali dnevna zbivanja. Pink isto ali od 10:00 do 11:00. N1 isto ali od 21:00 do 22:00. Zvuci nepravedno prema opoziciji ali kako je sada?

  3. Pitaj za Pink da li placa porez,smeta vam sve sto nije vas stavdrugo misljenje i vidjenje stvari je stetno,promoviste parove,zadruge i zamlacujete narod

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.