Postao direktor škole, a prozivan za „nedolično ponašanje“ prema deci

Školski odbor OŠ "Dr Zoran Đinđić" u Nišu izabrao Miljana Milenkovića za rukovodioca te ustanove

Ostavite komentar


  1. Zar vi ne znate kakav čovek je u Leskovcu na mestu gradonačelnika? Ovaj budući direktor je malo dete za njega.

    1. Ne razumem sta je sporno. Ovaj profesor sada moze da tuzi i novinara i list. On nema nikakvih zakonskih prepreka da ne postane direktor skole za koju je konkurisao. Ovo je vrhunsko blacenje covek, koji ima porodicu, zasto? Zato sto je iz stranke SNS. Da li je u Srbiji neki revansizam na delu? Da je ucinio nesto lose kao direktor pa i ajde a ovde se spori sto je postao direktor a ispunjavao je sve uslove. Non sens

      1. Pa ako je pedofilija uslov za direktora skole onda je stvarno ispunio sve uslove. Ne mogu da verujem da cete i pedofile da branite za sendvic.

  2. Ovakve optužbe u medijima ne mogu bez ozbiljnog ogradjivanja, u pitanju je nečija čast i dostojanstvo, morate da stavite samo inicijale.

  3. Čitate li vi ono što je napisano? Ili samo neki od nas vide da jasno piše da on nije ni optužen ni sudjen ni presudjen, već da bi mogao biti sporan jer je u „delu javnosti“ ukazivano na neke događaje u pozorištu i na FB koji mu, pošteno, i ne služe na čast? Nije mi jasna ta jagma za foteljom- zar neko baš MORA da bude direktor, pa nema veze gde- može i u pozorištu, može i u školi, može sutra u pogrebnom preduzeću ili vodovodu…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.