“Držim igraonicu i klijenti su mahom deca, naravno da postoji opasnost za njih”: Trafo stanica u centru Zaječara danima otvorena 1Foto: M. S. / Danas

U ulici Svetozara Markovića u samom centru grada, na par desetine metara od srednjih škola u Zaječaru danima trafo stanica je bez poklopca, pa postoji realna opasnost da neko nastrada od strujnog udara.

Prema rečima Nikole Milojevića, koji ima lokal na par metara od pomenute trafo stanice, kaže za Danas, da je danima takva situacija.

“Pre dve nedelje, kada sam pošao na posao video sam da su vrata polomljena. Čovek iz susedne zgrade i ja namestili smo vrata, i eto tako stoji već nedelju dana. Da ne dođe do nesporazuma, mi ništa nismo nameštali, već smo samo stavili vrata preko da se pokriju žice koje vire”, objašnjava naš sagovornik.

Kako on ističe za Danas, osim njega i komšije, od nadležnih niko do sada nije reagovao.

“Držim igraonicu i klijenti su mahom deca, naravno da postoji opasnost za njih”: Trafo stanica u centru Zaječara danima otvorena 2
Foto: M. S. / Danas

“Pošto držim igraonicu, i klijenti su mahom deca, naravno da postoji opasnost za njih. Mnogi ne znaju šta je struja. Nije mi jasno da posle toliko vremena niko nije reagovao, niti je došao da pita. Vi ste prvi”, kaže Milojević.

Novinar Danasa pozvao je komunalnu miliciju, iz koje nam je rečeno da će obavestiti nadležne službe i da će problem biti brzo rešen.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari