Postoje li „crne liste“ gostiju na RTS, kao što tvrdi predsednik Srbije?

Javni servis vodi kampanju za Vučića

Ostavite komentar

  1. Necu se udubljivati u polemiku, Milomir Maric ima svoju TV zasto bi gostovao na RTS? Vucicevic je novinar (mada je ovo upitno) kako kaze gospodin Vucic najtiraznijih novina (ako se to zovu novine), svuda ga ima zasto bi morao da bude i na RTS? a gospodina Vucica ako nema direktno onda kako kaze nije na RTS znaci ne racuna svo ono vreme provedeno kroz programe na RTS jer nije licno prisutan ima vas gospodine Vucicu i previse na ostalim TV javnog servisa pa ne morate bas na svakom da budete i prisustni. Ziveli

Ostavite komentar

Društvo

Ujutro mraz, ledeni dan sa slabim snegom 10

Ujutro mraz, ledeni dan sa slabim snegom

U Srbiji će ujutro biti umeren i jak mraz, a u većini mesta i ledeni dan sa maksimalnom temperaturom do nula stepeni Celzijusa i sa provejavanjem slabog snega, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Naslovna strana

8. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.