Postoje li „crne liste“ gostiju na RTS, kao što tvrdi predsednik Srbije?

Javni servis vodi kampanju za Vučića

Ostavite komentar


  1. Necu se udubljivati u polemiku, Milomir Maric ima svoju TV zasto bi gostovao na RTS? Vucicevic je novinar (mada je ovo upitno) kako kaze gospodin Vucic najtiraznijih novina (ako se to zovu novine), svuda ga ima zasto bi morao da bude i na RTS? a gospodina Vucica ako nema direktno onda kako kaze nije na RTS znaci ne racuna svo ono vreme provedeno kroz programe na RTS jer nije licno prisutan ima vas gospodine Vucicu i previse na ostalim TV javnog servisa pa ne morate bas na svakom da budete i prisustni. Ziveli

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.