Potpisnici zahteva za promenu uređivačke politike: RTS gori nego devedesetih

Ostavite komentar


  1. Trenutno je RTS najgora televizija u srbiji. Kao i RTS-ove radio stanice. Na televiziji nema sta da se vidi od vesti, emisije mozda jedno 3,4 ako vrede nesto,na radiju cenzura maximalna, izvestavanje i vesti o opoziciji jednostavno nema,tv pretplata oskupela, i to je “vezali“ za racun za struju,a dobro se svi secamo da su sadasnji vlastodrsci, 2012 rekli da ce ukinuti tv pretplatu, i ukinuli su, ali stari nacin placanja, pa je onda posle 2,3 meseca “vezali“ za racun za struju, pa sad platis , recimo, 5 000 za struju, a oni ti odbiju 255 dinara, za “javni servis“. Nema emisija o mladima, kao nekad, nema roka, metala,panka, samo tralala emisije i narodnjaci, i to je smisljeno. Potpuno iste emiije se emituju i na RTS-u i na Pinku i Hepiju i na Prvoj, sve isto. Jos samo RTS da pokrene neki rijaliti.

  2. Javni servis?!?
    RTS nikad nije bio javni servis, nego beogradski servis, a istinite i važne/potrebne informacije nema, pa nema.

  3. Bacamo pare na svakakve gluposti a najveca glupost je sto placamo ne gledanje RTS! RTS je bruka i sramota srpske nacije. Uostalom, ko nam je kriv sto mi nismo pozicija divljaka i primitivaca…

  4. Sve institucije države Srbije koje sačinjavaju intelektualci imaju obavezu da daju doprinos da država Srbija funkcioniše u skladu sa vremenom u kome živimo, a sada je 21-vi vek. O svakom važnom događaju oni bi trebali da daju svoje viđenje, a ne da to viđenje očekuju od novinara. Na prvo mesto je Srpska akademija nauke, postoji i neki Klub generala i admirala, Univerzitet BG. Ako ne mogu drugačije da iskažu svoje viđenje stvari to je konferencija za štampu. Nepostojanje Pravosuđa i Tužilaštva pa i Ustavnog suda je stanje da ne postoji ni pravna država i vlada bezakonje i pljačka građana, a posebno penzionera.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.