Potraga za nestalima, radnici evakuisani

Jedna osoba poginula, 25 povređeno u eksploziji municije u Tehničkom remontnom zavodu u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. sve će to brzo rešiti,kao sve afere do sada:Beko,Helikopter,Gašić,Lončar,Savamala,Andrej,Predrag,"skriveno" oružje…

  2. Nejaki nebojša je sve rekao – nema se šta dodati.

  3. U vojsci u kojoj se pripadnici snalaze za prevoz, pretacu gorivo iz kamiona u kamion da bi izvrsili zadatak… i sl. nije ni cudo da se, na zalost, dogadjaju i ovakve stvari. Pogledajte samo vatrogasno vozilo na fotografiji, pravi old tajmer, staro je najmanje 40 godina, a mi sad treba da poverujemo ministru da je pogon bio uredjen po najvisim standardima.

  4. U zemlji gde se vojska snalazi za prevoz, pretace gorivo iz kamiona u kamion da bi mogla da izvrsi zadatak i sl…. nije ni cudo da se dogadjaju, na zalost, i ovakve stvari. Pogledajte samo vatrogasno vozilo na fotografiji, pravi old tajmer, staro je najmanje 40 godina. I mi sad treba da poverujemo ministru da je pogon za delaboraciju municije bio uredjen po najvisim standardima.

  5. Jos jedan dokaz da nam je drzava u rasulu, vlast nikad jaca a niko nizasta ne odgovara!!! Helikopter, Baric, Savamala, poplava Obrenovca, Beograd na vodi,Asomakum, Kamaras, Srbijagas, Petrohemija, Galenika, Er Srbija, Penzije, Niski radnici, strajk vojske i policije… Vucic se smucio sam sebi od lagarija…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.