Potraga za policijskim službenikom osumnjičenim za ubistvo u Priboju i dalje u toku, uhapšena trojica zbog sumnje da su mu pomogli u bekstvu 1Foto: Ana Milošević/Danas

Potraga za policajcem I. A, koji se sumnjiči da je na smrt pretukao tridesetpetogodišnjeg sugrađanina i potom pobegao, i dalje je u toku, javila je danas Radio-televizija Srbije.

U medijima su se u nedelju uveče pojavile informacije da je policajac uhapšen u popodnevnim satima, i da mu je određeno zadržavanje do 48 sati, što je MUP demantovao.

Osumnjičeni, koji radi u beogradskoj policiji, bio je van dužnosti, a tereti se da je u jednom ugostiteljskom objektu u Priboju, zadao više udaraca muškarcu koji je pao i udario glavom o šank, a od zadobijenih povreda je preminuo u bolnici.

Prijepoljska policija uhapsila je M. S, N. G. i M. A. iz Priboja, zbog sumnje da su pomogli I.A. da pobegne nakon počinjenog ubistva u ugostiteljskom objektu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštava u Užicu osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, i oni će, uz krivičnu prijavu zbog pružanja pomoći počiniocu posle izvršenog krivičnog dela biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari