Potraga za telom Danke Ilić se nastavlja, RTS: pripadnici UKP u okolini kuće osumnjičenog za ubistvo

Ostavite komentar


  1. Uopste me interesuju nikakvi izvestaji tzv RTS-a. Gde su ovlasceni zvanicnici Tuzilastva i MUP-a ? Kakva je to kakofonija ? Gde se kriju zvanicna lica i od cega se to kriju ?

  2. Cela istraga je potuno amaterska. Posto su prvo ispitali roditelje, sigurno su im ukazali na ona dva vozila koje je otac sreo, i prvi i najvazniji trag je taj!!!. Kako je moguce da ne usmere istragu u tom pravcu, jer bi u tom slucaju odmah nasli i ubice i telo, a ne ovako naivno da razvlace ceo slucaj. Ocigledna nesposobnost policije od ministra pa do inspektora!!! Ostavke i odgovornost.

  3. Najbolji se mi vi stručnjaci,sa svojim komkomentarima!Ova država ne može propasti pored tako jakog rezervnog tima za sve i svašta!Najbolji ste u svemu,sposobni da rešite svaku situaciju,posebno iz fotelje i na tastaturi!

  4. Ama ljudi, pustite Svrbne Institucije da rade svoj posao.
    Biće kao i u slučaju Ćuruvije, Pantića, Dade, Jelene Marjanović, gardista, helikoptera….

  5. Jadni smo mi,kada svaku situaciju zloupotrevljavamo,politizujemo,to govori,koliko je za neke potpuno ne bitno šta se desilo sa devojčicom…po komentarima,očigledno je ona u drugom,trećem planu!Bitno je pokazati !političku opredeljenost!Jadno,da ne može jadnije!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.