Potrebna pomoć za lečenje Stefana Avakumovića 1

U toku je akcija prikupljanja novčanih sredstava za lečenje Stefana Avakumovića (1997), već duže vreme bori sa opakim tumorom, koji je sa debelog creva metastazirao na meko tkivo. Da bi se Stefan izlečio neophodna su sredstva koja će mu obezbediti dalje lečenje u Turskoj.

„Bolest je teška i uznapredovala, pa je Stefan već nekoliko meseci nepokretan i vezan za krevet. Sva znanja i napori da se Stefan leči u Srbiji nisu dovoljni, zato on mora hitno da leti za Tursku“, navedeno je u objavi na društvenim mrežama.

Jedna klinika iz Istanbula prihvatila je njegovo lečenje.

„Stefan mora već u ponedeljak 18. aprila da bude u avionu za Istanbul. Borba za njegov život je skupa. Mesečno se izdvaja preko 3000 evra samo za najosnovnije lekove, vitamine i gaze. Pored toga, u Turskoj on mora da primi 12 terapija, od kojih svaka košta oko 5000 evra. Takođe, jedini vid transporta koji je moguć u ovom trenutku jeste avion, a svima je jasno da transport bolesnika u krevetu i njegove pratnje nije ni malo jeftin. Slobodna računica kaže da je hitnp potrebno skupiti oko 100.000 evra“, piše u objavi.

Uplate je moguće izvršiti na račun Stefanove majke, Danijele Avakumović: 265-0000005333302-57
Raiffaisen banka

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari