Potvrđene sumnje da se novinari prisluškuju i prate

Podnošenje krivičnih prijava protiv sebe novi manir vlasti, saglasni sagovornici Danasa

Ostavite komentar


  1. Pokretanje krivičnog postupka protiv osobe za koju zna da je nevina je samo po sebi krivično delo.

  2. Nema nikakvih sumnji, svi odavno znamo da se novinari prate, kao što su se oduvek pratili u ovom jadnom pokušaju od države.
    Ako znamo da Vučić i viđeniji SNS-ovci neograničeno i drsko zlupotrebljavaju sve državne resure, kad hoće i koliko hoće, šta će ih sprečiti da zloupotrebe i bezbednosne službe za brljotine kao što je ova najnovija (ali nikako i poslednja) Vulinova?
    Ovde država ne postoji, postoji samo (samo)volja Vučićeva i (samo)volja njegovih čauša i tome je SVE u državi podređeno, tako da nemojmo se ničemu čuditi!

  3. Novinarstvo je umrlo kada je CNN postao globalna velesila u izvestavanju. Nema vise objektivnog pisanja. Svi su se polarizovali. Vucic ima svoje novinare,Djilas svoje. I gde je tu objektivnost. A iskreno,kad pogledam sta zapadna demokratija radi sa novinarima i uzbunjivacima,ovde jos dobro i prolaze. Pogledajte samo Asanza

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.