Povećanje plate medicinarima

Ostavite komentar


  1. Al ima da ministar lepo uzme procenat na uslugu odrzavanja i higijene. Kladim se da ce bolnice biti jos prljavije nego sto jesu. Jer znam firme koje se time bave.

  2. A pošto se spominje ministrova smena, znači, nema od toga ništa. Samo prazna obećanja na koja se sve više navikavamo.

  3. Moja ćerka je završila višu medecinsku u Zemunu u roku,dala staž 6 meseci dzabe trenutno pere tanjire i pravi salatu u jednom restoranu u Beogradu.Skuplja papire za odlazak u Nemačku polovinom Juna jer ovde da bi je zaposlio moram da dam mito (što mi ne pada na pamet) i da radi za vrh 300 evra.Već je bila na probnom radu i oduševljena je organizacijom,uslovima rada ,platom…Kao roditelju mi je žao što će mo ja i supruga provesti ostatak života sami jer tamo ko ode ne vraća se više,s druge strane bilo bi mi teško da je gledam kako lomi kičmu za besmislene novce ovde u Srbiji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.