Polomljeno staklo na automobilu poverenici pokreta "Živim za Srbiju" za Vranje 1Foto: MSR

Za vikend je polomljeno bočno staklo na automobilu poverenice pokreta „Živim za Srbiju“ za Vranje, Maji Stajković Ristić. Kako je izjavila za Danas, slučaj nije prijavila policiji jer „ne želi i ne može ikoga da okrivi“.

Objasnila je da je automobil parkirala u naselju Češalj, u petak između 15 i 16 časova, a po svoje vozilo se vratila u subotu, oko 19.30.

„Ne znam ko ih je polomio, ne sumnjam ni na koga. Ja ne mogu i ne želim ikoga da okrivim. Ako se ponovi nešto slično, smatraću to direktnim napadom na mene i moju aktivnost, možda i političku, jer ne vidim drugi razlog zbog čega bi se to desilo. Potajno se nadam da je slučajno“, rekla je Stajković Ristić.

Poverenica pokreta „Živim za Srbiju“ za Vranje rekla je da iz automobila „ništa nije ukradeno“, kao i da do sada nije imala nikakvih problema čak i kad automobil ostavi „po dva ili tri dana“.

„Kad sam videla kola, htela sam da se srušim. Nemam ljude koji me ne vole, ili barem mislim da je tako. Kola sam sredila sama, popravila, sanirala štetu“, rekla je poverenica „Živim za Srbiju“.

Gradski odbor pokreta „Dosta je bilo“ oglasio se saopštenjem povodom ovog događaja, u kome piše da je „automobil poverenika pokreta ‘Živim za Srbiju’ na listi ‘Suverenisti’ demoliran i to samo dan nakon što je naš karavan u sklopu kampanje posetio Vranje“.

„Najoštrije osuđujemo ovaj napad i tražimo od policije da reaguje i proveri sve kamere u blizini“, navodi se u saopštenju lokalnog odbora „Dosta je bilo“.

Podsetimo, predsednica pokreta „Živim za Srbiju“, Jovana Stojković, u nedelju je na svom Tviter profilu objavila vest o razbijenom automobilu poverenika ovog pokreta za Vranje „samo dan nakon našeg obilaska„, optuživši direktno Srpsku naprednu stranku (SNS).

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Ovaj tekst je nastao zahvaljujući vama, našim čitaocima.

Pozvali smo vas da nam šaljete priče i budete reporteri Danasa, hvala vam na poverenju i hvala vam što jeste.Ukoliko imate neku interesantnu vest, zanimljivu fotografiju, video klip ili želite da ukažete na komunalni problem u vašem gradu, javite nam se putem kontakt forme na portalu Danasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari