Povratak igri na duge staze

Sporazum Beograda i Prištine na čekanju

Ostavite komentar


  1. Sve je to, uglavnom, poznato. Lajčak? Ako se ne „sprema“ priznanje Kosova od strane Slovačke, teško je objasniti njegovu ulogu.. Ili se, i ostale članice EU koje to nisu uradile, spremaju da to urade? Nego, diplomatija bejaše veština nalaženja, postizanja – mogućeg, zar ne?
    Al’ ko, s naše, srpske strane, brlja stvari, i zašto? Vučić i Dačić, naravno, zarad opstanka i produženja svoje vlasti!
    Pazite, MSP je u „svojoj presudi eksplicitno odbio da se izjasni da li je deklaracija (albanske zajednice na KiM) dovela do stvaranja države“! A, šta ova naša dvojica rade i pričaju, ako ne od pre, ono od 2013. godine?
    Pa, obmanjuju narod da je to pitanje zabrljala prethodna vlast, čitajte „DS, Tadić, Jeremić, Đilas,…žuti“…. Neće ići, i neće proći ta priča. Nismo mi stado, a i da jesmo, ovakve čobane nećemo više trpeti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.