Poznata glumačka ekipa u novogodišnjoj epizodi kviza Potera (FOTO) 1Foto: Promo/Adrenalin produkcija

Nakon fenomenalne poslednje epizode kviza u ovoj godini u kojoj su takmičari osvojili 1.600.000 dinara, ekipa Potere spremila je veliko iznenađenje za početak 2023. godine, saopštili su organizatori.

„U specijalnoj novogodišnjoj emisiji, jedan sasvim neobičan tim koji se navodno nikada ranije nije sreo pokušaće da osvoji što više novca za jedan poseban, humani cilj. Na poziciji takmičara 2. januara u dobro poznatom terminu na prvom programu RTS-a, naći će se jak glumački tim koji će činiti Milena Radulović, Milica Zarić, Tihomir Stanić i Petar Strugar. Naši proslavljeni glumci odmeriće snage sa dobro poznatim tragačima Milicom Jokanović, Milanom Bukvićem, Žarkom Stevanovićem i Miloradom Milinkovićem. Ali, čak i ako uspeju da ih nadmudre i prođu dalje, u finalnoj rundi će ih, po prvi put na poziciji Tragača, čekati neko potpuno neočekivan“, poručili su oni.

Osvojena suma ići će u humanitarne svrhe.

„U prazničnom raspoloženju takmičari će se hrabro boriti protiv tragača i pokušati da osvoje što veću novčanu sumu, koja će ovog puta biti namenjena deci rudara nastradalih u rudniku Soko u Sokobanji, početkom 2022. godine. Bodriće ih kao i obično voditelj emisije je Jovan Memedović, ali će im ipak najviše značiti podrška publike kraj malih ekrana. Zato navijajte za hrabre glumce u ovoj važnoj misiji u ponedeljak 2. januara od 21 čas na prvom programu Radio-televizije Srbije“, naveli su oni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari