Poznate žene i Somborske šnajderke zajedno na reviji "Dokaži bajku" 1

Humanitarna revija „Dokaži bajku“, posvećena Somborskim šnajderkama, a u organizaciji portala Zadovoljna, održana je večeras u klubu Karbon u Beogradu.

Uz pokroviteljstvo kompanija Shoppster i McDonald’s na reviji su glamurozne haljine Somborskih šnajderki nosile Ivana Dudić, Marina Ćosić, Nađa Erić, Milica Vujović, Suzana Zlatanović, Miljana Nešković, Ana Rodić, Marija Vasić, Ana Opačić, Marija Komazec i Tamara Vulović, kao i same članice udruženja kojem je revija posvećena.

Nakon defilea haljina, na aukciji je prodato 11 od 19 modela, a sav prihod je namenjen za novi prostor za rad Somborskih šnajderki. Haljine koje nisu prodate će biti dostupne na sajtu Shoppster.rs.

Poznate žene i Somborske šnajderke zajedno na reviji "Dokaži bajku" 2

Somborske šnajderke su malo udruženje žena koje su odlučile da se ekonomski osamostale nakon što su izašle iz nasilnih partnerskih odnosa, a imaju misiju i da u tome pomognu drugim ženama koje prolaze kroz isto.

Poznate žene i Somborske šnajderke zajedno na reviji "Dokaži bajku" 3

„Nama je cilj da obezbedimo Šnajderaj centar, u kojem će žene moći da rade van svojih domova. Zahvaljujem se portalu Zadovoljna, Nova i N1 koji su prepoznali ovo što radimo na jedan emotivan i ljudski način. Hrabra žena je ona koja uzme život u svoje ruke i korača napred, a mi smo to uradile. Kroz Somborske šnajderke želimo da pokažemo ženama da mogu da organizuju život van domašaja nasilnika i pronađu snagu da sudbinu kroje svojim rukama“, rekla je Tamara Rudić iz Somborskih šnajderki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari