Pravda za Stefana: Građani Karaburme traže da odgovornost snosi i sudija

Ostavite komentar


  1. Treba organizovati protest u svim delovima beograda i srbije. Predsednika prvog suda treba uhapsiti.

  2. 0 komentara,eee kakav smo narod,a da je Kia kockar…
    Ne popustajte karaburci,kriv je i treba da bude u zatvoru.Zivim na Karaburmi i cesto cujem sulude zvuke motora i kola Mirj.bulevarom.Policijo,malo vise budite na ulicama a manje po kafanama.Kad se nesto desi polic.dodje.Budite tu svaki dan u razlicito vreme,niko nece obilaziti autobus itd.

  3. Nazalost,sud radi i sudi po zakonu,ne po moralnim normama
    Tesko je to nama malim i obicnim ljudima shvatiti.
    Sudija je smatrala da stedi drzavi troskove na ovaj nacin,jer je delo jasno i nema sansi da pobegne i da utice na nekog.Ima puno svedoka i to je to.Za 3-4 meseca prvo sudjenje i bice osudjen.E sad,zbog protesta sudija bi trebao da preinaci presudu u pritvor jer sad drzava ima stete zbog blokiranja ulica i onoga sto to sve povlaci.U zatvor nego sta!!!

  4. Sudiju Radmilu Djerić osuditi zbog korupcije i zbog nesavesnog obavljanja sudijske funkcije zabraniti joj bavljenje profesijom!

  5. Za njega odbrana sa slobode, isto kao i za malog Mitrovića i ako ima smrtni ishod i bežanje sa lica mesta. Sada očekujem i kaznu nanogica godinu dana i završen posao za sudije. Ma nema tu sličnosti uopšte.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.